Kiss New York Truism Color Intense Lipstick Touch You

Inlägget innehåller pressprover.
Läs mer under PR och Policy.

Hallåj! Idag vill jag dela med mig av ett läppstiftstips. Kiss New York Truism Color Intense Lipstick i färgen Touch You är en såndär fantastiskt fin rosa nyans som i princip passar till alla sminkningar och alla tillfällen.

Jag skulle vilja beskriva färgen på läppstiftet som gammelrosa. Kanske låter trist, men ååååååååh det är verkligen så himla fint. Jag tycker hela ansiktet får sig ett lyft av dessa läppstift. En kan verkligen framhäva sina läppar utan att det skriker om det. Personligen tycker jag det är jättefint till vardags, men även att det passar till en rejälare ögonmakeup om en vill hålla läpparna något neutrala- men ändå framhävda.

 

Som ni ser på bilden ovan är läppstiftet aningen glansigt, men det är långt ifrån skirt. Annars tycker jag att många glansiga läppstift kan kännas rätt skira och glatta på läpparna, men med det här stiftet upplever jag att en får full täckning på en gång. Stiftet känns krämigt och är skönt att bära. Det känns ungefär som ett läppbalsam. Trevligt krämigt och återfuktande, men inte glossigt nog att håret kletar fast i det ute i blåsvädret.

 

Jag gillar även utformningen på själva stiftet. Jag tyckte att det var lätt att få till snygga kanter och amourbågen blev snygg utan ansträngning.

 

Märket Kiss New York säljs bland annat på lyko.se. Dessvärre hittade jag inte exakt den här tonen av stiftet på lyko! Rackarns! Men det finns att klicka hem på Kiss New Yorks officiella hemsida, där stiftet går loss på under 60 spänn . Ett riktigt kap med andra ord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *