NYX eyeshadow palette ADORABLE

Nyx Adorable 001 Nyx Adorable 002 Nyx Adorable 003

Jag tänkte skriva lite om paletten som jag använde i gårdagens inlägg. Jag vart så jäkla glad då den här paleten kom hem till mig förra veckan. Jag slet upp paketet och fotade och swatchade direkt, jag var SÅ taggad. Den ser ju så förbaskat fin ut!

Men så till swatcherna. Jag började med den vita, helt okej konsistens och pigmentering. Och till den rosa. Fast det kom inte så mycket rosa utav den. Jag ansträngde mig verkligen för att få skuggan att fästa på min underarm. Men hur mycket jag än försökte gick det inte. Jag fick knappt något pigment med fingret då jag försökte plocka upp lite pigment. Stor suck, den rosa som såg sååååå fin ut. Lite utav samma historia till de två kommande färgerna med skimmer i. Pudriga utan att vara de minsta krämiga, och var svåra att få jämna. Svåra att fästa också, det var nästan som att jag kunde blåsa bort färgen från min underarm. De sista två var dock rätt bra.

Synd som bara den att endast 3 skuggor av 6 kommer att gå att använda. Den rosa skuggan vill jag krossa i protest, och de andra två… ja, de kanske ser okej ut med en ordentlig primer under, men de är inga skuggor jag kommer förlita mig på. Den vita, kanelbruna och mörkbruna skuggan kommer jag dock fortsätta använda, på en primer gjorde dom sig väldigt bra.

PS!
Jag har i efterhand googlat på swatches på denna palett och blir fundersam på om jag har fått en ovanligt dålig en? Jag har försökt applicera den rosa skuggan över TRE olika primers, med olika verktyg och fingrarna, jag får ingen som helst pigmentering- men ser att många andra gjort mjuka rosa sotningar med denna? DAFUQ. Jag ska kolla upp detta.

Knepig palett. Bara just den här, eller alla?

Kostar ca 120 kronor. Finns där NYX säljs, såsom nelly.com, nordicfeel.se och eleven.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *