Revolution Ultimate Eyeshadow Collection Palette

Makeup Revolution 001Makeup Revolution 002

Då jag och min makeup-klass var i London på kursavslutning gick vi som ni kanske vet en skräddarsydd kreativitetskurs med fantastiska David Horn som är en av de större makeupartisterna som finns i branchen. Han hade världens härligaste samling på makeup, budgetmärken blandat med lyx. Ett budgetmärke som han rekommenderade oss var ”Revolution”. Jag hade inte hört talas om märket överhuvudtaget, men det är klart att det kliar i fingrarna om man kan få riktigt bra produkter till bra priser.

David hade flera 1 punds- singelskuggor ifrån Revolution som vi alla fick prova, och dom var såklart fantasitka. Jag ville såklart köpa en hel bunt av dessa singelskuggor, men jag hittade aldrig dem! Som tur var fick vi dock varsin skugga av David i en gråbrun nyans som var perfekt för shading! Det ”enda” jag hittade från Revolution var den här gigantiska ögonskuggspaletten.

Det var en blandning av skepticism och förhoppning som jag köpte världens största palett för endast 10 pund, ca 120 kronor. Och… ja. Ni kommer få se mycket looker från denna palett, för den är verkligen i min smak. Massvis av vackra neutrala toner, jordnära färger och några skrikiga neoner.

Hittills har jag bara hunnit göra tre sminkningar med den, och hittills är jag helt vansinnigt nöjd. Ofta i sånnahär stora paletter brukar kvalitén på de olika skuggorna vara väldigt varierande, men jag har än så länge inte hittat någon som inte var bra.

Paletten köpte jag på Superdrugs i London, annars finns den att beställa hem på deras hemsida (där jag även kopierade bilderna ifrån). Klicka HÄR för att komma till paletten på hemsidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *