TVÅL golden olive face serum

Tvål Face Serum

Jag har i ca 10 års tid haft problem med dålig hy. Ingen fullblossande ACNE, men hy som antingen är fnastorr, jättefet, kvisslor och rodnader. Jag har trivts jättebra med The Body Shops Aloe-Vera serie, men bitvis blir ändå huden väldigt… irriterad. Ibland är det riktigt bra, och ibland ser jag nästan inflammerad ut. För att vara ärlig, dom dåliga dagarna kan jag se ut som en salami, haha.

Jag provade köpa ett serum från märket TVÅL. Så här säger beskrivningen från tvalskincare.se:

”Skäm bort din hud varje dag med ett par droppar av detta serum, och upptäck vad naturens underverk oliver och havstorn kan göra. Squalane tas fram naturligt ur oliver, och den molekylära sammansättningen är nästan identisk med den av hudens sebum och detta gör att den lätt tas upp av huden och verkligen gör nytta. Squalane förbättrar din huds förmåga att stå emot påfrestningar genom att ge näring, fukt och syre till huden.

Den är också naturligt antibakteriell, så den är till stor hjälp om du besväras av acne. Dess fuktande egenskaper gör squalane till en effektiv hjälp att mjuka upp och minimera små linjer och rynkor. Havstorn är en naturlig källa av stora mängder A, C och E vitaminer, karotener, flavonoider, essentiella fettsyror och phytosteroler, vilka alla är mycket viktiga för en sund och frisk hud. Den är också mycket rik på B1, B2, K och P vitaminer samt mer än två dussin microelement. Golden Olive Face Serum är helt enkelt en samling av det bästa naturen har att erbjuda, och den är otroligt välgörande för alla hudtyper.

Innehåll: olive squalane, hippophae rhamnoides (sea buckthorn) fruit oil, pelargonium graveolens (rose geranium) essential oil”

Jag tycker:
Jag har bara använt serumet i ca två veckor, men börjar redan se resultat. (Det kan ta 4-6 veckor innan huden vänjer sig vid en ny hudvårdsrutin). Jag tyckte faktiskt att huden såg mindre inflammerad ut redan efter ett par dagar. På flaskan står det att man kan använda den morgon och kväll, men jag väljer att bara använda den kvällstid då jag kan bli otroligt blank under dagen- och det är ju trots allt en olja.

Hittills är jag mycket, myyycket nöjd med oljan då den bara gjort min hy bättre- och jag väntar spänt på om det kommer ske några fler förändringar med min hud de närmsta veckorna. Jag vet också att min vän Dessirée är mycket nöjd med oljan sen den lindrat hennes hudproblem.

Så hittills i mitt användande kan jag rekommendera den här produkten GRYMT starkt.

Serumet finns att beställa från tvalskincare.se för 279 kronor, och för er som bor i Umeå finns den att köpa i butiken Gloss för 199 kronor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.