Yves Rocher Matte Eyeshadows

inlägget innehåller pressprover.

Jag har funnit nya favorit-ögonskuggor. Tre matta godingar från Yves Rocher. Dessa gjorde jag en sminkning med i ett tidigare inlägg.

Matta ögonskuggor är kända för att vara lite mer svårjobbade än skimriga skuggor då matta skuggor ofta är lite mer cremiga än pudriga i konsistensen. De brukar sitta bättre men vara svåra att blenda. Men Yves Rochers skuggor var helt förvånansvärt lättjobbade, pudriga men ändå fortfarande lite cremiga. Helt perfekt i konsistensen på en matt skugga om ni frågar mig. Sedan måste jag också passa på att kommentera att jag bar ögonskuggorna en hel dag, och de låg kvar precis lika fint 12 timmar efter applicering.

alla_matta_53412f5f9606ee64ce5533e2
Klicka på bilden för att komma till skuggorna på Yves Rochers hemsida!
Färgerna heter:
<111-gris fume mat, 102 – rose boise mat, 101 rose the mat.>

Alla dessa tre färger kommer från serien ”couleurs nature”, inspirerad av färger man kan hitta i naturen. Jag använde alla tre i min sotning häromdagen. Min favorit är den ljusaste beiga skuggan längst till höger på bilden.”Den tråkigaste” kanske vid första anblick, men enligt mig den mest användbara. Ni som brukar läsa min blogg vet att jag använder mig utav en hudfärgad ögonskugga till de flesta sminkningar jag gör, och jag brukar föredra om skuggan är lite ljusare än min egen hudton. Jag använder ljust beiga skuggor för att sota ut andra ögonskuggor med för att det ska bli extra snyggt blendat. Det passar ”rose the mat” perfekt för.

Skuggorna kostar 99 kronor styck och finns i massvis med fina färger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *