Garnier Nordic Moisture Match 24h Softening Light Cream

garnier_nordic_moisture_match_2_53ae89269606ee138dddeada

garnier_nordic_moisture_match_1_53ae89242a6b226b79466026

Jag brukar ju vanligtvis använda TBS aloe vera dagcreme, men jag har lixom lagt den åt sidan sedan jag fick hem den här godingen.

Krämen känns tjock som en nattcreme utan att vara speciellt fet och göra en blank under dagen. Den känns svalkande på huden och tas upp väldigt fort.

Jag har inga negativa kommentarer what so ever när det gäller användningen, men jag blir ändå lite skeptisk över att krämen är blå. Är det tillsatt något skit då för att den ska matcha burken då eller? Sådant gör mig alltid lite fundersam, men och andra sidan är jag inte säker på varför den är blå. Den känns inte överdrivet parfymerad iallfall, vilket jag gillar.

Jag tror iallfall blint på att den återfuktar i 24 timmar, den är fantastiskt återfuktande. Med lite solskyddsfator hade denhär krämen fått full pott.

Fantastiskt bra budgetcreme då den kostar va 79 kronor. Tummar upp Garnier!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.