Soft purple med lite kaoZ

img_8739_copy_53ad5e659606ee7db8f272f8

img_8740_copy_53ad5e679606ee7ec31bbd98

img_8735_copy_53ad5e622a6b22b273dda62e

img_8753_copy_53ad5e69e087c34c511671f3

Vilket kaos det har varit de senaste dagarna. Har varit så stressad att jag typ… glömt av att jag existerar. Igår blev en konstig dag. Zack började må fruktansvärt dåligt efter att vi hade käkat thai-mat. Han var så förbaskat trött och sa att det kändes som att han hade skyhög feber. Han hade även konstiga symtom som att det kliade i händerna… Då vi gick och la oss på kvällen hörde jag att Zacks andning lät rosslig, och han kliade sig tokig. Då vi tänder ljuset ser vi att han har börjat svullna och få massor med gigantiska nässeliknande utslag- utslag som även var på halsen. Ambulans kom på momangen, och därefter sjukhusbesök. Det spred sig aldrig så att halsen svällde igen, men vi var tvungna att stanna kvar i vad som kändes som en evighet innan vi åkte hem.

Då klockan var så förbannat mycket och jag fortfarande var lite ängslig över Zack bestämde jag mig för att ta ledigt från jobbet idag. Så jag ställde alarmet på min mobil för att ringa in så tidigt som möjligt. Och såklart, min mobil är trasig och alarmet ringer inte. KAOS med andra ord.

Men jobb och pengar känns som en världslig sak just nu då jag var rädd att min fina Zack skulle sluta andas ett tag. Så länge man har varandra är det inget mer än en dålig dag- och en slarvig restaurant.

Jag har använt:

Bas:
ELF flawless finish foundation proclain
IsaDora twist up blush stick english rose
Yves Rocher sunpowder duo
ELF HD powder

Ögon:
Make up store high tech lighter platina
Min favoritpalett- från HM!
Make up store cake eyeliner black
IsaDora big bold mascara
IsaDora Eye lighter countour pink opal

Läppar:
Loreal color richie lipstick dune

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *