20 saker du (förhoppningsvis) inte visste om mig!

Haha råkade publicera inlägget innan det var färdigskrivet. Wops.
Här har ni hela ljuva listan iallfall. Njut och läs, eller inte!

 1. Jag har ett brinnande djurintresse! Jag älskar alla djur och tycker att det är viktigt att vi människor står upp för djuren som faktiskt inte kan föra sin egen talan. Hundar är en extremt svag punkt hos mig, såsom valar och större marindjur. Det är få saker jag pratar så passionerat om- som stackars späckhuggare som tvingas uppträda i små pooler, vackra hajar vars fenor blir avskurna för att sedan sjunka som stenar till botten av havet, eller den brutala delfinslakten i Japan.
  IMG_1359 copy Jag matar en fin gathund i Asien.20131112_110422(0)
  Här hade jag hittat en undernärd kattunge i Malaysia som jag försökte göda upp med tonfisk! 
 2. Jag har (i skov) väldigt dålig hy, och har dessa dagar väldigt svårt att gå utan mineralpuder, även om jag skulle vara själv hemma. Det tär på självkänslan och får en att må riktigt dåligt. Men nu är det överlag mycket bättre än vad det varit, tack vare hudvården från TVÅL skincare vi har på gloss. (PRIIIIIISE THE LOOOOORD)
 3. Jag är nästan alltid kall om fingrarna, tårna och näsan. Min sambo kan trycka på mig dubbla tjocksockar, varma tofflor, fleecefiltar, täcken och ullfiltar- men ibland går det helt enkelt inte. Tackar min mammas gener för min fantastiska blodcirkulation 😉
 4. Jag hatar, hatar att vara blöt! Inte när det gäller då man SKA vara blöt, men om jag blir blöt om socken eller jackärmen får jag panik. Det är SÅ obekvämt att jag skulle kunna springa flera mil bara för att hämta ett par torra sockar.
 5. Jag har massor av olika drömjobb! Om man bortser från mitt nuvarande drömjobb har jag mycket annat jag tycker skulle vara underbart att få spendera dagarna med. Kriminologi, juridik och journalistik/författarskap är tre starka favoriter- likaså vilket yrke som helst som har att göra med djur.
 6. Jag älskar TV-spel och är där en tvättäkta nörd. Min ytterdörr pryds av pärlplattefigurer från Mario, och jag spelar mer än gärna Call of duty dagarna i ända. Jag hoppas också med varje fiber i min kropp att det snart kommer en uppföljare till The Last Of Us!
 7. Jag älskar sommar och sol. ÄLSKAR.  Jag blir lätt deppig under vintermånaderna, men direkt solen börjar kika fram och framkalla vårtecken blir jag nästan irriterande positiv! Vad gör det egentligen om jag slår sönder min favoritvas? Jag kan plocka upp spillrorna och känna sommarluften i ansiktet medans jag slänger soporna. Det blir luuuuuuuungt lixom!
  IMG_8207
  En sommarkväll i norrland!
 8. Jag pratar med min mamma varje dag, med ett fåtal undantag. Jag älskar min mamma så förbaskat mycket- hon är en jäkla superwoman!
 9. Jag är ett Harry-Potterfan utan dess like, så mycket att jag ibland tror att det är på riktigt! (Jag ljuger, byt bort ordet ”tror” med ”vet” och ta bort ”ibland). Hemma hos mig finns alla filmer i bluray-och dvd, massa datorspel med harry potter- och såklart alla böcker. Jag har även ”behind the scenes” och ”the making of” som jag dock VÄGRAR kolla på för att jag inte vill förstöra filmerna. Jag har också marodörkartanthe time turner (halsbandet) the locket (horrorcrux-halsbandet), The Elder Wand (Dumbeldores stav), en stor tygkarta över hogwartzområdet, jag har The Lable Collection och boken Catalouge of artifacts, och jättefina skisser ritade utav Stuart Craige som var produktionsdesigner i HP-filmerna. Jag och min sambo har kommit överens att när vi köper större lya kommer vi ha ett HP-rum! WIII!
 10. Jag älskar flygplatser! Alla är på väg någonstans, alla är förväntansfulla! Vissa ska hem, vissa längtar. Andra pratar minnen eller förhoppningar. I just love it!
 11. Jag älskar att fiska! Inte kanske jättevanligt bland beautynördar, men jag älskar att bege mig ut i naturen- speciellt på havet. Jag älskar älskar älskar det! Jag fiskar mycket abborre under sommaren som vi mer än gärna filear och käkar upp. MUMS säger jag bara!
  IMG_8390
  Jag väger och mäter min rekordabborre!
 12. När jag var liten hette jag inte Nicolina, inte alltjämt iallafall! Jag var en hardcore lekare, så när mamma skulle ropa in mig för middagen fick hon alltid ropa flera olika namn för att se vilket jag svarade på. Emil var populärt, från Emil i Lönneberga. Och då hette min mamma Alma. DAFUQ was wrong with me?! haha jag älskar att leva mig in i roller och använda fantasin!)
 13. Jag älskar att måla tavlor, sminka och använda penslar till olika skapelser, men jag kan för mitt liv inte rita. Jag vet inte vad det är?! Jag är faktiskt rätt nöjd med ett par tavlor jag målat på landskap osv, men jag och blyerts…. nej åh nej, det GÅR inte.
 14. Sarkasm är mitt mellannamn. Självklart inte på jobbet eller då jag pratar med folk som inte känner mig- då får man faktiskt hålla tillbaka! Men mina vänner vet att jag älskar sarkasm och jag kan bli den jobbigaste människan i världen ibland. Ni vet chandler bing? That’s me.
 15. Jag älskar att resa, gärna med min sambo då vi blir extra äventyrliga tillsammans. Visste ni till exempel att jag skjutit med en AK47:a i Vietnams djungel? Eller att jag har krupit i Su Chi-tunnlarna i totalt mörker med fladdermöss som flög runt oss i panik? Allt med min kära sambo! 😉
 16. Jag somnar till ljud varje kväll. Jag vet att det är osunt, men jag kan inte somna annars. Netflix, ljudböcker, vad som helst. Gärna något jag hört 100 gånger förut, Family Guy är en av många serier som rullar i mitt sovrum vid läggdags!
 17. Jag hatar att vara sen. Jag drömmer mardrömmar jätteofta om att jag är sen och slösar folks dyrbara tid. Usch så jobbigt om jag skulle vara sen… vilket jag aldrig är! Jag har aldrig kommit försent till något jobb eller möte- någonsin, och jag är SÅ rädd att min väckarklocka av någon anledning inte skulle ringa på mornarna. OH THE HORROR!
 18. Jag har en konstig såsfobi. Jag HATAR när såser blandar sig på tallriken eller liknande. Om någon gör hamburgare framför mig och lägger ketchup och hamburgedressing på samma lager hulkar jag nästan. Om jag ska äta t.ex grillat då det bjuds på flera såser brukar jag oskyldigt bygga murar med diverse mat för att såserna inte ska röra varandra. Men ja, som ni förstår så bygger jag mest potatisgratängsmurar när jag är bortbjuden, hemma käkar jag alltid såser i äggkopp vid sidan om- man är väl inte konstig heller 😉
 19. Jag älskar choklad, inte gillar- ÄLSKAR! Alltså holy bananas, har bildat starka band med människor över choklad- och jag har svårt att förstå hur folk inte gillar det. HUR?! Det är det godaste som finns i hela vida världen.
 20. Jag är kort, riktigt kort! Med mina 155 centimeter är jag inte bara den kortaste i min vänkrets, det är få gånger i livet jag överhuvudtaget träffat på någon jag är längre än!

Så, det var jag! 

2 Replies to “20 saker du (förhoppningsvis) inte visste om mig!”

 1. Alltså det känns på typ majoriteten av punkterna som att läsa om mig själv. Helt sjukt vad jag bara kände igen mig på punkt efter punkt. Typ det med vatten på jackärmen, jag ryser bara vid tanken… Somna till ljud gjorde jag i fyra år men vande mig av med det i januari, kan absolut inte rita, hatar när såser blandar sig (eller mat över huvud taget, äter gärna saker var för sig, haha), hatar att vara sen om det så bara är 2 minuter. Och dina drömjobb är mina drömjobb. Haha. Det är galet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *