Pressutskick

Ett pressutskick är då ett företag eller pr-byrå skickar ut produkter till mig som bloggare. Vid ett pressutskick finns inget krav på motprestation, alltså har inget avtal gjorts om huruvida produkterna ska nämnas eller visas i min blogg. Om jag väljer att skriva om produkterna i ett inlägg märks det alltid ut i början av inlägget.

Till exempel:

Inlägget innehåller produkter ifrån ett pressutskick.

Adlinks/Affilite

Detta är länkar som ger mig som bloggare betalt via mina läsares klick eller köp via länken. Inlägg som innehåller adlinks/affilitelänkar märks alltid ut i början av inlägget.

Till exempel:

Inlägget innehåller affilitelänkar.

Samarbete

Ett samarbete kan också kallas sponsrat inlägg, och detta innebär att jag har gjort ett avtal med ett företag att jag kommer att skriva om deras produkt mot betalning i form av ekonomisk ersättning, produkter eller presentkort. Samarbeten märks alltid ut i början av inläggen.

Till exempel:

Inlägget är ett samarbete med XX
Jag vill såklart att du som läsare ska känna dig trygg med att läsa produktrecensioner och liknande på min blogg, och jag vill därmed garantera att alla åsikter som framförs på min blogg är helt mina egna och kan inte ändras utav en tredje part. Jag kan alltså komma överens med ett företag ATT skriva om deras produkt i ett samarbete, men inte VAD jag ska skriva om deras produkt.

 

Bilderna som publiceras på bloggen är fotade av och ägs av mig (ej pressbilder) och skyddas av upphovsrättslagen. Vill du använda någon av mina bilder? Vänligen maila till mig: nicolina@makeupartisten.se.

 

Representerar du ett företag, märke eller något annat som skulle kunna vara av intresse för mig eller mina läsare? Tveka inte att höra av dig på nicolina@makeupartisten.se.

IMG_4362