Once you go tvål…

Hej fina ni! Jag är ledsen att det varit ont om uppdatering på senaste. Jag har lyckats få en allergisk reaktion i ansiktet för ett par dagar sedan och mitt ansikte kliar än! Svullnaden gick ned samma dag, men ser fortfarande ut som en tomat… och nu är jag febrig och dunderförkyld på det! huvva, hoppas sjukan packar och beger sig fortast möjligt!

 

Men ja, mitt ansikte.. Så går det när jag använder produkter i ansiktet som inte kommer ifrån TVÅL skincare! Det spelar ingen roll om det är läkare som ger mig krämer, det funkar aldrig. Ingenting förstår sig på min hud som tvål skincare gör.

 

På tal om det! I helgen var faktiskt Anna Hellqvist, personen bakom märket TVÅL uppe i Umeå och hälsade på i butiken jag jobbar! Så jäkla kul! Det kändes som att träffa en av sina idoler ungefär, jag tycker verkligen att hon är helt fantastisk! Hudvården gör Anna helt för hand, med bara ekologiska, naturliga ingredienser. Hudvården är en sån grej att när du väl börjat använda den så vet du vad du missat- och du vill aldrig mer använda någonting annat! Once you go TVÅL you never go back!

IMG_0583 copy

Ledsen för grynig bild, men tycker den är ganska härlig ändå 😉 I’m an addict!

Kika in produkterna HÄR om du är sugen på att läsa mer!

 

 

One Reply to “Once you go tvål…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *