Black Friday hos Fyndiq!

Inlägget är ett samarbete med Fyndiq.se
Läs mer under PR och Policy.

Om det är någon gång en verkligen kan ge sig på och shoppa, så är det väl ändå under Black Friday? (Retorisk fråga, för svaret är självklart JA) Det är många webshopar som kommer att köra galna kampanjer, och en av hemsidorna jag tycker ni ska kika in på under morgondagen är fyndiq.se.

På fyndiq hittar du bland annat produkter inom mode, inredning- och såklart- skönhetsprodukter. I det här inlägget tänkte jag visa ett kit med sminkborstar som säljs på Fyndiq. Keep on reading!

Fyndiq är alltså, vilket hörs på namnet, en hemsida där du kan fynda. Kitet jag har tänkt visa er idag, går idag loss på 349 spänn! Kitet innehåller 15 olika sminkborstar och en fin necessär för praktisk förvaring!

På fyndiq säljs mängdet av borstar med både syntetiskt hår och olika former av djurhår. Jag rekommenderar er VERKLIGEN att endast klicka hem penslar i syntetiskt hår. För det första vet du aldrig vad djuren har gått igenom för att deras päls ska kunna bli till en borste- och för det andra håller syntetiska borstar MYCKET längre! De är dessutom ofta mjukare och behagligare att använda.

 


Alla penslar i kitet nedan är gjorda i syntetiskt hår, och necessären är gjord i konstgjort läder. Fortsätt läs för en beskrivning av penslarna.

Fyra penslar i olika storlekar som lämpar sig bra för applicering av ögonskugga. De känns mjuka och sköna.


 • Penseln till vänster fungerar jääääättebra för att jobba med cream contour.
 • Den mittersta penseln har jag använt till pudercontour under kindbenet. Det må vara en smaksak, men i mitt tycke är penseln verkligen i det aaaaabsolut minsta laget. Jag lär använda penseln som någon form av backup.
 • Borsten till höger är en så kallad fanbrush, som lämpar sig bra till bland annat applicering av highlighter.

Från vänster:

 • En mer kompakt ögonskuggsborste som lämpar sig bra till att sota ut ögonskuggor.
 • En pytteliten pensel som fungerar jättebra till att lägga en fransmarkering eller eyeliner.
 • En snedställd pensel som du bland annat kan använda till ögonskugga, förslagsvis under ögat. Personligen tycker jag att den är aldelles för bred för att använda till ögonbrynen, men det är nog också bara en smaksak. Jag har endast använt den till att applicera skugga under ögat.
 • Den här borsten är en platt ögonskuggsborste. Eftersom att den både är platt och ganska kompakt i stråna, fungerar den utmärkt att använda till de skuggor som du vill ska vara lite extra intensiva!
 • Penseln längst till höger lämpar sig däremot väldigt bra till att lägga brynskugga med, eller för att använda som ögonskuggspensel.

 • Penseln till vänster fungerar jättebra för att lägga foundation med, eftersom att den är helt platt! Det går snabbt och resultatet blir jämnt.
 • Min favorit! Detta är den bredaste versionen av en klassisk foundationpensel som jag någonsin haft i min hand! Den är helt underbar att jobba med!
 • Min andra favorit! Den här penseln är både fluffig och kompakt på samma gång, vilket gör att du både kan använda den till vanligt pressat puder, men även för applicering av mineralpuder!
Detta var alltså bara ett av de sååååååååå många olika borstkit som finns på Fyndiq. Och som sagt, imorgon kör Fyndiq igång sin Black Friday! Ta en titt och se om ni hittar någon borstkit som fyller era behov! Happy Shopping!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *