Glo Minerals Pressed Base Foundation Recension

Glominerals 004Glominerals 001Glominerals 002Glominerals 003

Glo Minerals om produkten:
”Pressed Base är enkel att applicera – över hela ansiktet, eller endast på små blemmor och skavanker. Fina, trippel-malda mineraler som lägger sig mjukt på huden. Innehåller glōminerals kännetecknande formula av anti-oxidanterna vitamin A, C, E samt grönt te extrakt. Innehåller ett bredspektrums-solskydd som skyddar mot för tidigt åldrande.”

Mina ord om produkten:
För det första är det sjukt härligt att ha ett mineralpuder i pressad form, inte löst. Då slipper du knacka ut produkt i locket och riskera att tappa ut allt. Det täcker också helt makalöst bra, så dessa puder behöver man inte speciellt mycket av. Man kan lagra det, alltså lägga på flera tunna lager för att bygga upp täckningen till full-täckande om man så vill.

Sen att pudret innehåller massa antioxidanter och nyttigheter gör ju inget sämre. Helt makalöst. Resultatet av det här pudret blir en naturlig matt finish, det ser så osminkat ut!

I Dosan följer det med en liten svamp/puff, men nej, det är ingenting jag rekommenderar. Jag själv använder Gloss Cosmetics Flat Bronzer på mig själv och Gloss Cosmetics Kabuki-borste på kunder. De båda fungerar lika bra.

Om man tycker att produkten är saftig i priset så säger jag bara detta: den räcker så länge att det nästan känns billigt att använda den. Och det här pudret ersätter (för mig) både concealer och flytande foundation som alltid brukar behövas pudras. Så istället för concealer, foundation och tillhörande puder klarar du dig på denna, iallfall om du heter Nicolina Viklund.

Kostar 465 kronor, finns att köpa bl.a på Gloss i Umeå och på www.glossofsweden.com/store.

5 av 5 poäng utan den minsta tvekan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *