Gold Apricot

Gold Apricot 001 Gold Apricot 002 Gold Apricot 003

Hej vår, harreguuuuud vad du är efterlängtad! Att solen tittar fram gör verkligen SÅ mycket. Allt blir bättre på något magiskt vis. Jag kör därför en enkel makeup idag. Just den här skuggan tycker jag är helt MAGISKT vacker och jag har också provat att (väldigt sparsamt) använda den på kinderna, vilket är otroligt vackert. Som ni ser har jag ändrat min ögonfärg på den sista bilden, bara för att visa er att den här typen av färger är OSLAGBAR till blå ögon. Making them POP!

Jag har använt:
Make-Up Studio Eye Primer
Make-Up Studio Shiny effects eyeshadow Gold Apricot
Make-Up Studio eyeshadow 106 (ljus skimrig)
Make-Up Studio Brow Powder Dark (på brynen och som eyeliner)
Make-Up Studio 4D Lash Effect Mascara
Ardell demi wispies

One Reply to “Gold Apricot”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *