I’m back!

Hej alla fina! Jag är ledsen att det har varit kass uppdatering den sista veckan, men jag har en bra ursäkt. Förra Lördagen drabbades jag av världens huvudvärk, och har sedan dess varit sängliggandes, i typ tidernas drygaste förkylning/influensa/mardröm. Men börjar jag kunna kravla mig tillbaka!

 

Planen var egentligen att jag skulle ägna lite tid åt att ta igen förlorad studietid, men ödet verkar ha andra planer då internetportalen för studierna ligger nere. Jag går dit ödet styr mig, och det är: bloggsöndag! Jag ska skriva ett par tidsinställda inlägg så jag kommer ikapp med lite material här på bloggen.  Li

 

Och ett sista: TACK alla ni som besöker min blogg trots den bitvis kassa uppdateringen. Det betyder massor!

 

OBS, på bilden har jag använt IsaDora Liquid Lip Cream i färgen Brown Berry.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *