Jag tar emot frågor om Make Up Artist utbildningen!

Helloooow. Jag har fullt upp med utbildning, jobb och privata grejjer just nu, så bloggen blir lidandes i ca 2 veckor till, sen är jag tillbaka på ”heltid”. Helgen består av jobb och även slutfotograferingar nu i utbildningens slutskede. Jag gör även slutprov måndag-tisdag. Därefter ska jag på kursavslutning i LONDON mellan onsdag och söndag. Fullt upp med andra ord!

Då jag alltså inte har så mycket tid då jag kan sminka och fota till bloggen tänkte jag därför ta emot frågor som ni kanske har om utbildningen. Vad ni än har för frågor på hjärtat, ställ dem. Och jag kommer att svara hundraprocentligt ärligt på alla frågor. (För er som inte vet så håller jag på att utbilda mig till Make Up Artist på Gloss Academy i Umeå).

 

1,2,3 SHOOT!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *