Lumene Artic Hydra Care Moisture & Relief Rich Eye Cream

Inlägget innehåller pressprover
Inlägget innehåller affilitelänkar
Läs mer under PR och Policy

Nu har temperaturen sjunkit i Umeå, och jag blir torrare för var dag som går. Dock har området kring mina ögon klarat sig bra hittills, och jag tror att det beror på ögonkrämen med världens längsta namn: Lumene Artic Hydra Care Moisture & Relief Rich Eye Cream.Lumene Artic Hydra Care Moisture & Relief Rich Eye Cream

 

Ögonkräm är den produkt jag ibland skippar- endast av ren lathet. Men direkt vädret vänder (eller om det är för att jag blivit äldre?) känner jag ett behov av något återfuktande kring ögonen. Jag upplever ingen stramande känsla kring ögonen, men kan se en del torrhetsrynkor som börjar dyka upp- samt att makeupen inte lägger sig lika fint i området.

Produkten innehåller lugnande nordisk havre-, raps- och blåbäärsfröolja kombinerat med ett Betakomplex som låser in fukt och hjälper till att återställa hudens fuktnivåer samt minska känslan av stramhet i det känsliga området runt ögonen.” -Lumene.se

Efter ett par veckors användning med Lumene Artic Hydra Care Moisture & Relief Rich Eye Cream ser jag faktiskt en klar förbättring vad gäller torrhetsrynkor och då jag lägger eventuell makeup.

Innehållsförteckning (från Lumene.se)

AQUA (WATER), GLYCERIN, CETYL ALCOHOL, DECYL COCOATE, PROPANEDIOL, CANOLA OIL, BETAINE, VACCINIUM MYRTILLUS (BILBERRY) FRUIT JUICE, CETEARYL ALCOHOL, HEPTYL UNDECYLENATE, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL OIL, VACCINIUM MYRTILLUS (BILBERRY) SEED OIL, MICA, PHENOXYETHANOL, CETEARYL GLUCOSIDE, SACCHARIDE ISOMERATE, TOCOPHEROL, SODIUM ACRYLATES COPOLYMER, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, LECITHIN, HYDROXYAPATITE, SODIUM GLUCONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LACTIC ACID, CERAMIDE NP, ZINC OXIDE, BIOSACCHARIDE GUM-1, SODIUM HYALURONATE, CERAMIDE AP, PHYTOSPHINGOSINE, CHOLESTEROL, XANTHAN GUM, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, CARBOMER, SODIUM CARRAGEENAN, MARIS SAL (SEA SALT), ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, CERAMIDE EOP DENNA INGREDIENSLISTA KAN HA FÖRÄNDRATS. VAR VÄNLIG OCH KONTROLLERA ALLTID INGREDIENSLISTAN FRÅN FÖRPACKNINGEN PÅ DEN PRODUKT DU KÖPT.

Jag gillar ögonkrämen. Den gör sitt jobb, är relativt dryg och kommer i en snygg tub om 15 ml. Den blir din för 269 kronor och finns bl.a. på lyko.se (Obs, just nu 215 kr)

2 Replies to “Lumene Artic Hydra Care Moisture & Relief Rich Eye Cream”

  1. Hej! Jag älskar din blogg! Har en fråga. Läste om fransförlägningen man kunde göra hemma. Sätter du dessa knippen på enbart en frans eller på fler?
    Du är bäst! Kram

    1. Hej Smilla! Vad roligt att höra <3
      Knippenas fäste är så pass "stora" att de dessvärre inte går att fästa på en enda frans. Därför blir det ett knippe på flera fransar! Det är en av anledningarna varför det inte är lika skonsamt som att göra fransförlängning på salong, men det är värt att prova om du tycker det verkar kul! Var bara noggrann med rengöringen <3 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *