Vårens nyheter från L’Oréal!

Produkterna i inlägget är skickade till mig i ett pressutskick.
Inlägget innehåller adlinks/affilitelänkar.
Läs mer under PR och policy.

IMG_0035 copy

Jag fick ett mycket fint pressutskick från L’Oréal häromdagen som jag tänkte visa för er! Jag har inte hunnit prova produkterna ordentligt: därmed är detta endast ett introduktionsinlägg. En produktrecension vill jag skriva efter att ha provat produkterna lite mer utförligt.

IMG_0045 copy

L’Oréal Hydra Genious Aloe Water är flytande fuktkräm för ansiktet som kommer i tre olika utföranden beroende på din hudtyp. (Torr och känslig hy, normal till torr hy, normal och blandhy). Produkterna innehåller bland annat aloe vera och hyaluronsyra.

IMG_0042 copy

L’Oréal Age Perfect Rosy Glow Mask är en gelansiktsmask som ska återfukta och ge lyster till huden.

IMG_0064 copy

L’Oreál Glam Beige Healthy Glow Foundation är en ny, ultralätt foundation som ska jämna ut hudtonen och ge dig naturlig lyster. Jag ser verkligen fram emot att testa den nu till sommaren!

IMG_0070 copy

L’Oreál Glam Beige Healthy Glow Powder är ett ultralätt puder som du kan använda för att fixera din foundation. Jag blir dock aningen förvirrad när L’oréal beskriver pudret som matt då det samtidigt heter ”healthy glow” . Jag ska gräva ned mig i detta och återkomma med en recension till er, så reder vi ut det hela!

IMG_0075 copy

L’oréal miss baby roll mascara är den senaste Mega Volume -mascaran! Den ska tydligen ge ännu mer volym än sina mega volume-systrar, och innehåller min favoritolja of all time: jojobaolja.

Nu ska produkterna få genomgå en hårdtestning, så återkommer jag till er med resultat och recensioner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *