Daisy Beauty Expo Dag 2

I det här inlägget tänkte jag att ni skulle få ännu en bild av Daisy Beauty Expo 2020. Förra inlägget rörde föreläsningarna under den första dagen, men nu är det dags att snacka mässa. För mig som bor i Umeå och inte kan åka ned till Stockholm på mindre lanseringar och event titt som tätt, är den här mässan ett perfekt tillfälle att se vad som är nytt i skönhetsvärlden.

 

Den första montern jag besökte var Acasia, som släpper ett nytt serum! Nyckelordet är fukt, och nyckelingrediensen är hyaluronsyra i nya Hyaluronic Super Serum. Lanseringen sker under våren.

 

Näsan fick jobba hos NCP då vi fick blanda våra egna parfymer. WOW vilka dofter! Jag blandade en doft som jag vart helt galet nöjd med. Min sambo utbrast ”MEN! Den luktar som Norrland” och började tjata sig till några sprut.

Glädjespridaren Angelica Nyqvist med en parfym i högsta hugg.

Lena Claesson gav oss en närmre presentation av NCPs hudvård. Jag fick med mig en trio som hon tror ska komma min yttorra, t-zonsfeta hud.

Hos Pixi fick vi blanda vår egen Face Mist. Min innehåller gurka, geranium och bergamott.

 

Pixi lanserar nya produkter inom hudvård och makeup med C-vitamin.

Depend var som vanligt på plats, den här gången uppbackade av härliga Marcel som applicerade fransar. Jag insåg inte förrän jag kom hem hur mycket jag faktiskt missade att fota! Men det handlar om nya lack, fransar och ögonbrynsprodukter.

Indy Beauty lanserar avancerad hudvård.

Bare minerals var på plats och visar två nya hudvårdsserier: pureness och poreless.

Priori visar upp tre nyheter. Det handlar om en ögonkräm med retinol, en ansiktskräm med fokus på att reparera huden- och peel pads med aha-syra.

Avene visade upp nyheter från i oktober: en deodorant fri från aluminiumsalter och alkohol, en hudkräm som förebygger acne och en återfuktande ansiktsgel.

Luxie var på plats och visade upp sina fina borstar.

Kroppskrubbar från Frank Body.

 

Ansiktsolja från Huxley.

Jag blev SÅ glad när jag såg att Palina var på plats, och ännu gladare då jag ser att de lanserar ett nytt puder. Varför? JO, mitt all time favoritpuder Skin Veil kommer från Palina. Nu återstår att se om Prowder blir lika omtyckt.

Real Techniques var på plats och visade upp borstar.

Mr & Mrs Tannie är ett sprillans nytt märke med fokus på brun utan sol och annan kroppsvård, såsom en exfolierande duschkräm och ett bodybutter i mousseform.

REF var på plats, och mest spännande var enligt mig deras fibermousse som jag knappt kan bärga mig att prova.

Hos Skintology Stockholm fick vi ett skräddarsytt serum. Mitt serum är antiinflammatoriskt och innehåller dubbel dos av min favoritingrediens Niacinamide.

Några som också var på plats:
 • Biomed
 • Deciem
 • Elemis
 • Invisibobble
 • Beautyblender
 • Foamie
 • Skinbetter Science
 • Locobase
 • Decubal
 • Lastswab (en riktig höjdpunkt som jag dessvärre inte fotade, men ett separat inlägg kommer!)
 • Kocostar
 • Tangleteezer
 • IS Clinical
 • New Nordic
 • Ardell
 • Batiste
 • Ecotools
 • Masque
 • Ikoo
 • Electric Ink
 • Formula 10.0.6
 • Miracle balm
 • Bilou
 • Know Cosmetics

 

Som ni förstår av listan ovan var det en hel del jag inte hann fota. Men jag lovar, skönhetsåret 2020 kommer bli spännande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *