NYX Off Tropic Eyeshadow Palette Shifting Sand

Long time no see, am I right? Jag inleder det nya årtiondet med att varje dag känna mig ambivalent. Och ena sidan vill jag hurra och hoppa över att jag snart har en kandidatexamen i Medie- och kommunikationsvetenskap med inriktning Strategisk kommunikation- men och andra sidan har jag en oroande, gnagande känsla av att jag inte vill sluta läsa på Universitetet. Jag vill lära mig mer. Jag vill läsa, skriva och analysera. Jag älskar verkligen att lära mig.

Hur som helst, för att fira in det nya året tänkte jag dela med mig av en sminkning gjord med NYX Off Tropic Eyeshadow Palette i färgen Shifting Sand. Jag tänkte att den ändå kan symbolisera årsbytet: är det en skymning eller gryning?

 

Jag har använt:

The Balm Put A Lid On It Eyeshadow Primer

NYX Off Tropic Eyeshadow Palette Shifting Sand

Gloss Cosmetics Eyeliner Brown

Fransar (???minns inte)

Ögonbryn: Maybelline Brow Pomade Dark Brown

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *